Home / / Boodschappen voor de Voedselbank

Boodschappen voor de Voedselbank

OMMEN – Zaterdag 11 september staan bij de ingangen van Jumbo Ommen weer vrijwilligers namens de Voedselbank Hardenberg-Ommen. Zij zamelen houdbare producten in om zo de voorraden weer aan te vullen. Klanten van de supermarkt wordt bij de ingang gevraagd iets extra te kopen en dit te doneren aan de Voedselbank.Momenteel worden bijna 700 mensen in de gemeentes Hardenberg en Ommen geholpen door middel van een wekelijks voedselpakket. Veertig procent van deze mensen is onder de 18 jaar. Tussen 9.00 en 17.00 uur zullen de vrijwilligers aanwezig zijn om producten in te zamelen.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.