Home / / Boerenmarkt Vilsteren

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een boerenmarkt in Vilsteren met streekproducten en ambachtelijk geproduceerd eetwaar. De twee voorgaande markten waren een groot succes. Er was enorm veel belangstelling en de kraamhouders konden rekenen op veel klandizie. De ruime wei midden in het dorp biedt meer dan voldoende ruimte om rond te lopen en een praatje te maken. Kraamhouders en organisatie houden zich strikt aan de coronarichtlijnen en gaan er van uit dat de bezoekers dit ook doen. De boerenmarkt in Vilsteren is er iedere derde zaterdag van de maand.
Kijk voor meer informatie en de lijst van deelnemers op: www.landgoedvilsteren.nl en voor de laatste nieuwtjes op Facebook en Twitter.

Lees ook

Lampie: Ommermars

In 99 van de honderd ochtenden ben ik als eerste op. Een paar uur later …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.