Home / / Bingo in De Olmen

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede woensdag van de maand, iedere vrijdag in de oneven weken en op iedere laatste zaterdag van de maand kunnen liefhebbers tussen 14.00 en 16.30 uur deelnemen. De data om te bingo-en in oktober zijn: vrijdag 1 oktober, woensdag 13 oktober, vrijdag 15 oktober en zaterdag 30 oktober. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijzen te winnen. Neem bij vragen contact op met Saam Welzijn via: 0529-793013.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.