Home / / Beginnerscursus tafeltennis voor volwassenen

Beginnerscursus tafeltennis voor volwassenen

DALFSEN – Tafeltennisvereniging DTV’84 biedt een gratis beginnerscursus tafeltennis aan, bestaande uit vier lessen. Deze lessen worden gegeven op 9, 16, 23 en 30 september in clubgebouw ‘De Doorbraak’, Smidsewegje 4 (steegje naast Jumbo) in Dalfsen.

Geïnteresseerden kunnen zo uitproberen of tafeltennis iets voor hen is. De vereniging heeft leden tussen 18 en de 88 jaar oud die allen genieten van het mooie spel. Het is mogelijk om door te stromen naar competitieverband, maar meedoen voor de ontspanning en gezelligheid kan ook. Aanmelden voor de basiscursus kan via email: secretariaat@dtv84.nl of bel naar: 06-52121572.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.