Home / / Begeleiders voor de Roefeldag gezocht

Begeleiders voor de Roefeldag gezocht

DALFSEN – Afgelopen week werden op alle basisscholen in Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen presentaties gegeven over de Roefeldag. Aan de kinderen van groep 8 werd uitgelegd wat ‘roefelen’ is en ze werden uitgenodigd om op 6 oktober mee te roefelen in de gemeente Dalfsen.

Tijdens de Roefeldag kunnen kinderen van de basisschool een kijkje achter de schermen nemen bij bedrijven, winkels, instellingen en organisaties en waar mogelijk, actief meehelpen.
Er zijn kinderen uit Dalfsen die buiten de gemeente onderwijs volgen. Deze kinderen (groep 8) zijn uiteraard ook van harte welkom. Roefelen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor ouders. Want wanneer mag je nu ongegeneerd achter de schermen kijken bij verschillende bedrijven? Omdat de kinderen niet alleen op pad worden gestuurd is de organisatie nog op zoek naar begeleiders. Opgeven (kinderen en begeleiders) kan via: www.roefeldagdalfsen.nl. Vanzelfsprekend wordt er deze editie rekening gehouden met de regels omtrent Covid-19.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.