Home / / Albert Heijn en KNVB introduceren Voetbalpassie

Albert Heijn en KNVB introduceren Voetbalpassie

DALFSEN – Voetbal is met bijna 3.000 amateurclubs de grootste sport van Nederland; ieder dorp heeft wel een voetbalclub. En natuurlijk ook in Dalfsen zijn er clubs, waaronder ASC’62, SVD, FC Dalfsen, V.V. Hoonhorst, V.V. Wijthmen, JCHW, V.V. Vilsteren. Afgelopen jaar stond ook hier het amateurvoetbal voor een groot deel stil. Een groot gemis voor alle spelers en iedereen die bij voetbal betrokken is. Maar ook de clubkas had hieronder te lijden.

Omdat de amateurvoetbalclubs in de buurt juist nu een steuntje in de rug kunnen gebruiken, introduceert Albert Heijn in samenwerking met de KNVB ‘Voetbalpassie’. Een spaarprogramma waarmee alle clubs gesteund kunnen worden door boodschappen te doen bij Albert Heijn Dalfsen.
Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kunnen alle klanten bij Albert Heijn Dalfsen ‘Voetbalpassiepunten’ sparen in de AH app. Deze punten worden gespaard op meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. Met tien punten hebben klanten al een volle spaarkaart waarmee zij een amateurclub naar keuze kunnen sponsoren met één euro.

Mooie prijzen

‘Voetbalpassie’ is er voor álle voetbalverenigingen; groot en klein. Alle amateurclubs doen automatisch mee. Leden, maar ook hun vrienden, familie en kennissen: iedereen kan door aankoop van de actieproducten eenvoudig via de AH-app meesparen voor hun club. Met het opgehaalde bedrag kunnen verenigingen dan die nieuwe ballen bestellen of de kantine een likje verf geven. Bovendien maakt iedereen die meedoet met ‘Voetbalpassie’ kans op mooie prijzen! Kijk voor meer informatie op

www.ah.nl/voetbalpassie

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.