Home / / ACO-selectie naar NK-masters

ACO-selectie naar NK-masters

OMMEN – Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september wordt in het Fanny Blankers-Koen stadion te Hengelo het NK-outdoor atletiek voor masters (atleten boven de 35 jaar) gehouden.

De organisatie is in handen van de atletiekvereniging MPM (Marathon Pim Mulier). Zes selectieleden van ACO van Elderen gaan op diverse onderdelen strijden voor een plaats op het erepodium. De oud-Nederlandse kampioenen Yvonne Meijer, Jolanda Assink en Fred Sluis komen uit op respectievelijk de 100 en de 200 meter sprint (Jolanda Assink), de 400 en de 1500 meter (Yvonne Meijer) en de 800 en 1500 meter (Fred Sluis).
Nieuwkomers zijn de Mila (midden lange afstand)-atleten Dennis Brandenburg, die de 1500 en de 5000 meter loopt, Michel Wierbos, die uitkomt op de 800 en de 1500 meter en tenslotte Gert Berenst, die we terugzien op 400 en de 800 meter. Voor actuele startijden van de verschillende nummers, check atletiek.nu

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.