Home / / A. Baron van Dedemschool trapt nieuwe schooljaar af met een gezellige avond

A. Baron van Dedemschool trapt nieuwe schooljaar af met een gezellige avond

DALFSEN – Vrijdag 3 september trapten kinderen, ouders en team van de Chr. DaltonSchool A. Baron van Dedem het nieuwe schooljaar af met een gezamenlijke bijeenkomst rond de school.

Rekening houdend met de anderhalve meter afstand kon de Ouderraad van de school een gezellige en veilige daltonavond realiseren. Onder het genot van een hapje en een drankje en met behulp van energizers, was er aandacht voor elkaar met de nadruk op saamhorigheid en verbondenheid. Na een volledig jaar ‘op afstand’ van elkaar te hebben geleefd, hebben ouders en kinderen genoten van het maken van supergrote zeepbellen, geroosterde broodjes knakworst en live muziek van meester Jaron. Alle ouders die mee hebben geholpen met de voorbereidingen en uitvoering van deze geslaagde avond konden een groot compliment mee naar huis nemen. De daltonkernwaarde ‘Samenwerking’ werd krachtig uitgevoerd.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.