Home / / 25 PvdA burgemeesters varen over De Vecht

25 PvdA burgemeesters varen over De Vecht

DALFSEN – Onder leiding van burgemeester en gastvrouw Erica van Lente, maakten 25 PVDA burgemeesters uit het land, op vrijdag 24 september een vaartocht over de Vecht. De tocht voer vanaf De Fabriek naar de Vechterweerd.

Omdat op deze bewuste vrijdag de nieuwe coronamaatregelen nog niet van kracht waren, werd besloten de groep van burgemeesters in tweeën te splitsen. Zo voer de ene helft met de Vechtvaarder en de andere helft met de Vechtzomp. Bij de Vechterweerd werd er van boot gewisseld.
De boten werden gevaren door zowel de vrijwillige schippers (Vechtzomp) als door de eigen schippers (Vechtvaarder). Onderweg vertelden twee verhalenvertellers van de Historische Kring Dalfsen over de geschiedenis van Dalfsen en het Vechtdal.

Foto: Geert Bistervels

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.