Home / / Zomeravondconcert tijdens de Week van de Amateur Kunst

Zomeravondconcert tijdens de Week van de Amateur Kunst

NIEUWLEUSEN – Tijdens de WAK (Week van de Amateur Kunst) organiseert Kulturhus de Spil een klassiek zomeravondorkest. Hiervoor heeft zij het jeugdorkest De Vuurvogel uit Zwolle uitgenodigd. Dit orkest bestaat uit maar liefst 90 muzikanten.

Het gezelschap neemt op donderdagavond 16 september plaats in het buitentheater, nét voor Kulturhus de Spil gelegen. Zij spelen deze avond onder de bezielende leiding van dirigent Albert Dam, tevens bekend als dirigent van de Meander Big Band formatie uit Zwolle.

300 kaartjes

’’Eindelijk komt onze wens uit om ook buiten Kulturhus de Spil te programmeren’’, aldus Stefan Keijzer, manager van Kulturhus de Spil. Voor deze avond geeft De Spil maar liefst 300 kaartjes van 3,75 euro per stuk uit. De tickets kunnen online besteld worden via de website en via de app van De Spil. Bezoekers kunnen op basis van deze entreeticket bij binnenkomst een kopje koffie, thee, of glaasje frisdrank meenemen naar de zitgelegenheid.
Het orkest speelt van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze). Gasten worden verzocht om tussen 19.00 en 19.15 uur het terrein te betreden. Het concert wordt gehouden volgens de dan geldende coronamaatregelen.

www.despilnieuwleusen.nl

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.