Home / / Vleermuisexcursie op Landgoed Junne

Vleermuisexcursie op Landgoed Junne

JUNNE – Op vrijdag 27 augustus is er onder leiding van natuurgids Herma Kotterink een vleermuisexcursie op het Landgoed Junne. Zij geeft informatie over de vleermuis en daarna is het mogelijk om buiten met behulp van een apparaatje te horen welke geluiden dit zoogdier maakt.
De excursie begint aan de Junnerweg 5 om 20.00 uur, de kosten bedragen 10 euro per persoon, inclusief koffie en iets lekkers. Opgeven is noodzakelijk en dit kan via tel. 06 25 222 333. Of per e-mail: hermakotterink@hotmail.com.

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.