Home / / Veel belangstelling voor de eerste themadag in Dalfsen

Veel belangstelling voor de eerste themadag in Dalfsen

DALFSEN – Evenals vorig jaar presenteert Ondernemend Dalfsen weer de drie landen themadagen. Het motto is: vier je vakantie thuis en haal het buitenland naar Dalfsen. De eerste was afgelopen zaterdag in het centrum van het dorp met het thema Duitsland. In de Prinsenstraat en op het Kerkplein – deze waren afgesloten voor het verkeer – werd van 11.00 tot 18.00 uur voor kinderen een kleedjesmarkt gehouden. Er was veel animo voor deze activiteit. Tegen de stevige wind en met af en toe een bui waren de deelnemers goed bestand. Met rollen plastic waren zij snel in staat hun ‘waar’ te beschermen. Maar ook de zon liet zich regelmatig zien en er werden goede zaken gedaan. De kleedjes werden op ruime afstand van elkaar geplaatst, zodat er veilig geshopt kon worden. Kinderen konden zich opgeven bij Lindenburg aan de Wilhelminastraat. Ondernemend Dalfsen had de winkels versierd en in de straten was gezorgd voor passende muziek. Komende zaterdag is het thema Frankrijk en zaterdag 14 augustus staat Italië centraal.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.