Home / / Taxatiemiddag in Hotel De Zon in Ommen

Taxatiemiddag in Hotel De Zon in Ommen

OMMEN – Op dinsdag 31 augustus vindt er een taxatiemiddag plaats in Hotel De Zon in Ommen. Taxateur Arie Molendijk taxeert hier tussen 14.00 en 16.30 uur onder meer (staten)bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken. Maar ook beoordeelt hij handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten

De in den lande bekende taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.
Molendijk: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.”
De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in het restaurant van het hotel, Voorbrug 1 in Ommen. De inloop is vrij en zonder afspraak. Zie ook

www.molendijkboeken.nl

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.