Home / / Rommelmarkt in de Bermerstraat
.

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw bezet worden. Een enthousiaste jonge Ommer ondernemer heeft het pand gekocht en pakt het na deze zomer aan.

Op de verdieping zal hij eerst een woning realiseren om daarna op de begane grond z’n bedrijf te vestigen. Wellicht is dit voor het gehele centrum een eerste teken van herstel. Vooralsnog zijn met name de buren-ondernemers blij dat er weer wat meer leven in de brouwerij komt. Dit wordt nu al opgemerkt, want voorafgaand aan de overdracht, is verkoper Jaap van der Boon hier een soort rommelmarkt c.q uitverkoop begonnen. Het is een bont geheel dat veel publiek trekt. De in het pand nog aanwezige magazijn- en winkelstellingen, gereedschappen, verlichtingsarmaturen (ook voor Led) kasten, etc. aangevuld met overtollige privézaken van huishoudelijke aard: campingspulletjes, tapijt, stoelen, oude LP’s, CD’s, schilderijen etc. gaan weg voor elk aannemelijk bod. Vermeldenswaard is zeker het tot de verbeelding sprekende nostalgische schilderij van de oud-Ommer schilder Karel Siero. Het stamt uit ongeveer 1930 en geeft de gracht met brug en toegangshek van huize ‘Het Laer’ zeer treffend weer.

De uitverkoop vindt plaats op de dinsdagen, vrijdagen en zaterdagen van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur en duurt tot eind augustus.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.