Home / / Poule-indeling districtsbeker Dalfser voetbalclubs

Poule-indeling districtsbeker Dalfser voetbalclubs

DALFSEN – Afgelopen week maakte de KNVB de poule-indeling bekend voor de districtbeker. In de poule met eerste- en tweedeklassers gaan de bovenste twee door naar de volgende ronde, in de overige poules alleen de groepswinnaar. De wedstrijden staan gepland voor 4/5 september, 11/12 september en 18/19 september. De competitie in het district Oost begint in het weekeinde van 25/26 september. Hier volgt de indeling voor de zes Dalfser verenigingen: Groep 19: ASC’62, BWO, Dalfsen, VSCO’61. Groep 15: v.v. Hoonhorst – Overwetering, Sallandia en Vilsteren. Groep 10: Lemelerveld, Be Quick’28, KHC en Lelystad ’67. S.V. Nieuwleusen speelt tegen Wijthmen, EZC´84 en Hattem. Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t Zand start de selectie van USV in de bekercompetitie tegen Balkbrug en IJhorst.

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.