Home / / Overhandiging eerste exemplaar ‘Kriebul gaat op stap’

Overhandiging eerste exemplaar ‘Kriebul gaat op stap’

DALFSEN – Na het boek ‘Fogul’ van Heleen Goutbeek en Atty van Lenteren, verschijnt zaterdag 28 augustus het tweede boek getiteld ‘Kriebul’. In deze uitgave staan ‘kriebulbeestjes’ rondom het huis centraal.

Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan burgemeester Erica van Lente bij de Lindehoeve in Dalfsen om 10.00 uur. Hierbij wordt zij geassisteerd door kinderburgemeester Myla Groenendijk. Na het aanbieden van het eerste boek, is er voor de kinderen een speurtocht met een zoektocht naar de kriebelbeestjes in de moestuin. De vrijwilligers van de Sociale Moestuin en van de moestuin van de Lindehoeve helpen ze zoeken. Ook is er een imker aanwezig en twee natuurgidsen: Gerrit Houtschild en Leo Meesters van het Overijssels Landschap. De markt is gratis te bezoeken van 10.00 tot 12.30 uur bij de natuurboerderij Lindehoeve, Koesteeg 4 in Dalfsen.

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.