Home / / Open tuinen weekend van Vechtdal-tuinen

Open tuinen weekend van Vechtdal-tuinen

REGIO – De Vechtdal-tuinen zetten op zaterdag 7 en zondag 8 augustus hun poorten weer open voor het publiek. Een ruime variatie aan tuinen in het Vechtdal, van Laar in Duitsland tot de monding van de Vecht in Zwolle, is geopend. De verbondenheid met de rivier en de liefde voor de tuin brengt deze tuinen samen.

In de loop van de jaren is het aantal tuinen uitgebreid, waardoor er dit weekend een mooie gelegenheid is om in het groen van alles te ontdekken en ideeën op te doen. Maar ook kun je gewoon even neerstrijken, genieten en het Vechtdal verkennen. Onder de geopende tuinen bevinden zich ook twee tuinen die in het programma ‘Binnenste Buiten’ te zien te zijn.
De geopende tuinen zijn (stroomopwaarts): De Meente in Zwolle, buitenplaats de Broekhuizen in Dalfsen, de Ossenkolk in Arriën, de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart (voor het eerst), Jetskes’ Tuin in De Krim, De Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen, De oude Linde in Radewijk (voor de laatste keer), Colijnsplaat in Den Velde en Lubbers Goarn in Laar (D). De tuinen zijn beiden dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

www.vechtdal-tuinen.nl

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.