Home / / Opbrengst Kraakmankoeken volledig naar stichting ALS

Opbrengst Kraakmankoeken volledig naar stichting ALS

DALFSEN – Jumbo Kamphuis en Benfri, leverancier van de Kraakmankoeken, zetten onlangs een speciale actie op touw. De nieuwe varianten van de mergpijpen en de reuze chocoladekrakelingen werden gepromoot op een speciale koekkraam, waarbij de opbrengst volledig ten goede kwam aan de stichting ALS.
De initiatiefnemers geven aan dat de keus voor ALS snel was gemaakt, mede omdat ALS-patient Gerrit Kolkman uit Dalfsen vorige week zijn tachtigste verjaardag mocht vieren. Op dinsdag 10 augustus is de cheque ter waarde van 1.000 euro overhandigd aan Bernard Bos van het ALS team Dalfsen.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.