Home / / Oefen- en bekerwedstrijd V.V. Lemelerveld

Oefen- en bekerwedstrijd V.V. Lemelerveld

LEMELERVELD – Het oefen- en bekerprogramma voor de selectie van de nieuwe trainer Kelvin Bonhof van Lemelerveld ziet er als volgt uit. Afgelopen zondag speelde Lemelerveld om 12.00 uur de oefenwedstrijd tegen Overwetering 1. Het bekerprogramma begint op 4 september met de uitwedstrijd Be Quick’28 1 – Lemelerveld 1, aanvang: 17.00 uur. Op 11 september speelt Lemelerveld 1 thuis tegen Lelystad’67 1, aanvang: 17.00 uur en op 18 september volgt de uitwedstrijd KHC 1 – Lemelerveld 1, aanvang: 17.00 uur.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.