Home / / Loodzware duels voor V.V. Vilsteren in bekercompetitie

Loodzware duels voor V.V. Vilsteren in bekercompetitie

VILSTEREN – In de aanloop naar de voetbalcompetitie 2021-2022 wacht V.V. Vilsteren drie loodzware bekerduels. Op zondag 5 september gaat de ploeg van trainer Dik Runherd op bezoek bij ‘buurman’ Hoonhorst. De vierdeklasser uit het kerkdorp ten westen van Dalfsen komt uit in klasse 4G van het zondagvoetbal. Na dit openingsduel ontvangen de geelhemden op zondag 12 september Sallandia uit Deventer, dat net als de thuisclub uitkomt in de vijfde klasse. Alleen is Vilsteren ingedeeld in klasse 5A, met een meer Twents accent, terwijl Sallandia in klasse 5E tegenstanders treft uit Salland en de IJsselstreek. Op zondag 19 september volgt de derde en laatste poulewedstrijd tegen S.C. Overwetering. In het afsluitende duel heeft Vilsteren weliswaar het thuisvoordeel, maar de bezoekers uit Olst komen uit in klasse 3D afdeling Oost en dat is twee klassen hoger dan de thuisclub. Dat wordt dus flink aanpoten voor de equipe van Runherd. Bij alle duels klinkt het aanvangssignaal om 14.00 uur.

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.