Home / Nieuws / Lijdensweg voor automobilisten van Ommen naar Dalfsen en vise versa bijna voorbij

Lijdensweg voor automobilisten van Ommen naar Dalfsen en vise versa bijna voorbij

DALFSEN/OMMEN – Het is nog eventjes doorbijten voor automobilisten vanaf Dalfsen richting Ommen of omgekeerd. De N340 van Zwolle naar Dalfsen door Oudleusen en tot Ommen ging 6 augustus op slot voor grondige renovatie en vernieuwing en de bedoeling is dat op maandag 30 augustus de gloednieuwe rijweg weer beschikbaar is voor autoverkeer. Voor automobilisten die dagelijks dit traject afleggen is het leed bijna voorbij. Overigens niet alleen voor automobilisten, maar ook voor bewoners van de smalle en boomrijke Vilsterseweg en Zwolseweg, dat door de sluiting te maken kreeg met een flinke toename van autoverkeer.

Wie slim dacht te zijn en een kruiproute bedacht via het Broekdijkje en de Hessenweg West in Ommen kwam bedrogen uit. Weg afgesloten, want opgebroken. Jammer, maar helaas, onverrichterzake rechtsomkeert.

 Over de nieuwe N340 komt een ecoduct, zodat egels, vossen, reeën en dassen ter hoogte van Varsen zonder verkeersgevaar de oversteek van noord naar zuid of omgekeerd kunnen maken.

 

Met man en macht en met grof geschut wordt dag en nacht gewerkt om de N340 op 30 augustus rijklaar te hebben voor autoverkeer.  

Lees ook

Vilsteren opent met verlies in Manderveen

MANDERVEEN – Het is een uiterst smal strookje Nederland dat overblijft tussen het plaatsje Geesteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.