Home / / Jett Rebel geeft fans waar voor hun geld

Jett Rebel geeft fans waar voor hun geld

OMMEN – Volledig uitgewoond stapte Jett Rebel vrijdagavond van het podium. In Bostheater Ommen gaf de muzikale duizendpoot werkelijk alles voor een dikke 500 man en vrouw publiek. Een uitverkocht huis. Niet boordevol, maar uitverkocht naar coronareglement.

Eindelijk, eindelijk kon Jett, bij de burgerlijke stand bekend als Jelte Tuinstra zijn geesteskind ‘Pre-Apocalypse Party Playlist’ live aan de man en ten gehore brengen. En dat deed het muzikale wonderkind, gesteund door zijn begeleidende maatjes en twee achtergrondzangeressen met stijl en tomeloze inzet. Bloed, zweet en tranen. Rebel had er zin aan na al die tijd van gedwongen radiostilte. En niet alleen hij. Zijn toehoorders al net zo. Stilzitten was er niet bij. Kon ook niet anders. Het wapperde alle kanten op. De een hoorde Prince, de ander Neil Young, weer een ander The Osmonds, van supergevoelig tot hysterisch, van subtiel pianogepingel tot breed uitgesponnen gitaarsolo’s. Supertramp? Bee Gees? Cheap Trick? Ja, ja, ja, er doemen van namen op. Het fenomeen Jett Rebel is nauwelijks in woorden te vatten en omschrijven, je moet hem ondergaan, beleven. Met het zweet ongetwijfeld tot in de bilnaad, moe, maar super voldaan van het podium. Nee jongens, lange exercitie, twee toegiften het is nu echt over en uit! Tuinstra voldeed in Bostheater Ommen in zijn gedaante als rockster Jett Rebel meer dan aan de verwachting. Komend programma: 11 en 12 september Edwin Evers en band, 17 september Danny Vera en 24 september The Legends We’ve Lost.

Tekst: Willem Lampe

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.