Home / / Inloopspreekuur OV weer op locatie

Inloopspreekuur OV weer op locatie

OMMEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze spreekuren geven de ambassadeurs, senioren uitleg over het reizen met de trein en/of de bus. In Ommen kunnen reizigers terecht op 2 september aanstaande bij het inloopspreekuur in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat 6, tussen 14.00 en 15.30 uur.

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.