Home / / Inloopspreekuur OV weer op locatie

Inloopspreekuur OV weer op locatie

OMMEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze spreekuren geven de ambassadeurs, senioren uitleg over het reizen met de trein en/of de bus. In Ommen kunnen reizigers terecht op 2 september aanstaande bij het inloopspreekuur in de bibliotheek aan de Chevalleraustraat 6, tussen 14.00 en 15.30 uur.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden via: 038 – 303 70 10.

Lees ook

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.