Home / / Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

OMMEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren. Op donderdag 5 augustus is er van 14.00 tot 15.30 uur weer een inloopspreekuur in de bieb in Ommen (eerste verdieping). Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55 zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dan klaar om telefonisch of via beeldbellen vragen te beantwoorden. Bel daarvoor naar: 038 – 303 70 10 (maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur).
Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.