Home / / Grote drukte tijdens de tweede themadag in Dalfsen

Grote drukte tijdens de tweede themadag in Dalfsen

DALFSEN – Ook de tweede themadag, georganiseerd door Ondernemend Dalfsen, was afgelopen zaterdag een groot succes. Het centrum was ondergedompeld in Franse sferen.

Het geheel concentreerde zich ook deze keer rondom de Grote Kerk en in de Prinsenstraat. Veel kinderen, dikwijls vergezeld door ouders, hadden hun te verkopen artikelen uitgestald. Ook de boekenkraam van Bertus Lindeboom had niet over belangstelling te klagen. In de Prinsenstraat en op het Kerkplein – dat was afgesloten voor het verkeer – waren de kleedjes weer op ruime afstand van elkaar geplaatst zodat er veilig geshopt kon worden. Wie spulletjes wilde verkopen moest zich opgeven bij Lindenburg. De kosten hiervoor zijn 5 euro.

Le Clochard

Tijdens een groot aantal uren trok vooral Le Clochard, een van weldadigheid levend persoon, in de Dalfser straten de aandacht. In zijn allerbeste Frans sprak hij de toeschouwers aan en had hij vele lachers op zijn hand. Ondernemend Dalfsen zorgde de gehele dag voor passende muziek in de thematisch versierde winkels. Komende zaterdag is het thema Italië.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.