Home / / Goochelshow van Magic John

Goochelshow van Magic John

OMMEN – In de gehele maand augustus zijn de goochelshows van Magic John te bezoeken. Belangstellenden zijn dagelijks welkom in het magische theater aan de Strangeweg 26 om 12.00, 15.00 om 16.30 of om 19.00 uur. De prijs is 5 euro per persoon (er kan ter plekke gepind worden) en de show duurt ruim een half uur. Er zijn zes tafels beschikbaar die op gepaste afstand over de zaal zijn verdeeld. Maximaal 30 personen. Reserveren is noodzakelijk en dit kan via 06-53552428.

Lees ook

Bingo in De Olmen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt met enige regelmaat bingo-bijeenkomsten in De Olmen. Op iedere tweede …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.