Home / / Gemeente Dalfsen stelt tien elektrische deelfietsen beschikbaar tijdens de afsluiting van de N340

Gemeente Dalfsen stelt tien elektrische deelfietsen beschikbaar tijdens de afsluiting van de N340

DALFSEN – Vanaf 6 augustus kunnen inwoners van de gemeente Dalfsen een elektrische fiets uitproberen voor slechts twee euro per dag. Deze fietsen worden beschikbaar gesteld tijdens de duur van de tijdelijke afsluiting van de N340 (Hessenweg).

Bij het gemeentehuis in Dalfsen staan tijdens de afsluiting (6 tot en met 30 augustus) van de Hessenweg tien deelfietsen klaar. Voor maar twee euro per dag kan men een nieuwe elektrische fiets uitproberen. De e-fiets heeft meerder versnellingen en standen, zodat belangstellenden kunnen testen of een elektrische fiets iets voor hen is.
Inwoners die bijvoorbeeld werkzaam zijn in Ommen of Zwolle kunnen op deze manier ervaren hoe het is om naar het werk te fietsen. Tijdens de afsluiting kan er gebruik worden gemaakt van dit ‘probeeraanbod’, ook dankzij een financiële bijdrage van provincie Overijssel.

Raadhuisstraat

De fietsen staan op het voorplein van het Dalfser gemeentehuis aan de Raadhuisstraat. De fietsen kunnen in gebruik worden genomen na het openen van de deelfiets-app op de smartphone. Meer informatie over deze app is te lezen op

www.deelfietsnederland.nl

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.