Home / / De Overijsselse vrijwilligersprijs

De Overijsselse vrijwilligersprijs

OMMEN – Dit jaar zet het Vrijwilligerssteunpunt Ommen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in het zonnetje. Want vrijwillige inzet is onmisbaar en het wordt enorm gewaardeerd.

Het Vrijwilligerssteunpunt Ommen doet daarom mee aan de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021. Inwoners uit de gemeente Ommen kunnen een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersinitiatief aanmelden voor deze prijs. De drie winnaars ontvangen dit najaar uit handen van een provinciaal Statenlid, de Overijsselse Vrijwilligersprijs.

Meld vóór 10 september aanstaande een vrijwilliger, een vrijwilligersorganisatie, een initiatief of een vrijwilligersproject aan. Dit kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt, of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. Wie je kiest is helemaal vrij, er zijn geen criteria vastgelegd. Wél ontvangt het Vrijwilligerssteunpunt Ommen graag informatie over wie die vrijwilliger is, wat het initiatief is en wat de inzet is geweest. Kortom, waarom verdient juist deze persoon of juist dat initiatief de waardering. Inzendingen inclusief onderbouwing kunnen voor 10 september gestuurd worden naar vrijwilligerssteunpuntommen@wijz.nu. Voor meer informatie bel naar: 0529-712500 of stuur een email naar vrijwilligerssteunpuntommen@wijz.nu. Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook

Provinciale Herdenkingsdag ‘70 jaar Molukkers in Overijssel’

REGIO – Behoefte aan erkenning van het aangedane leed is nog steeds aanwezig bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.