Home / / De eerste versie van de omgevingsvisie is klaar

De eerste versie van de omgevingsvisie is klaar

OMMEN – De eerste versie van de omgevingsvisie ligt klaar, zo laat de gemeente Ommen op haar Facebook pagina weten. En omdat het van belang is dat deze optimaal aansluit bij wat er speelt in de gemeente en wat er in de toekomst gaat spelen, kijkt de gemeente er graag samen met de inwoners van de gemeente Ommen naar.

In de Carrousel is er een bijeenkomst op 25 augustus. Is de visie herkenbaar? Worden er aandachtspunten gemist? En wat wordt er juist gewaardeerd? Inwoners zijn welkom om mee te praten vanaf 19.30. In verband met de maatregelen rond het coronavirus is aanmelden nodig. Dit kan via ommen.nl/jouwtoekomst. Hier is tevens alvast de eerste versie door te nemen en er is meer informatie te vinden over Jouw Toekomst.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.