Home / / Cultureel Café Dalfsen opent met Meesters&Gezellen

Cultureel Café Dalfsen opent met Meesters&Gezellen

DALFSEN – Vol goede moed is Cultureel Café Dalfsen, in nauwe samenwerking met Trefkoele+, aan het programma voor 2021-2022 begonnen. Uiteraard afhankelijk van versoepeling of aanscherping van coronamaatregelen. Wederom is het een boeiend en gevarieerd programma, waarbij geïnteresseerden in muziek, maatschappelijk debat, film, literatuur en poëzie ook nu weer volop aan hun trekken komen.

Op zaterdagavond 4 september om 20.30 uur wordt in de Grote Kerk van Dalfsen het seizoen van Cultureel Café Dalfsen geopend met een concert van Meesters&Gezellen. Dit is het concert dat afgelopen seizoen diverse malen is verschoven en uiteindelijk afgelast. Maar nu gaat het dan toch zeer waarschijnlijk lukken. Een concert met werken van Nederlandse componisten onder het motto ‘Nederlandse Oogst’. Meesters&Gezellen is een koorproject, waarin jonge professionele zangers geschoold worden in het ensemblezingen. Dit project doet al voor de zevende keer Dalfsen aan, steeds met nieuwe jonge zangers, de gezellen en wisselende ‘meesters’: geoefende zangers uit Nederlandse of buitenlandse koren van hoog niveau. Dit onder leiding van dirigenten, die op dit gebied tot de wereldtop behoren. Dit keer staat het koor onder leiding van de chef-dirigent en artistiek leider van Cappella Amsterdam, Daniël Reuss.
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.cultureelcafedalfsen.nl of aan de balie van het Pluscafé in De Trefkoele. In verband met de coronamaatregelen zijn er geen toegangskaarten in de kerk verkrijgbaar.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.