Home / / Concert André van Vliet in WH Zwart Hal

Concert André van Vliet in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – André van Vliet verzorgt op zaterdag 14 augustus een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Op het programma staan werken van JS Bach, F. Mendelssohn, CM Widor, Tibor Pikéthy en D. Bédard. Van Vliet is bekend om zijn voorliefde voor romantische orgelmuziek en improvisaties. Wekelijks reist hij door het land als begeleider van koren of als solist. Zo concerteerde hij op veel belangrijke orgels in Nederland, maar ook daarbuiten. Hij speelde voor radio en tv en maakte zes soloalbums. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 13,50 euro. Reserveren is verplicht en mogelijk via tel. 0572 -371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen.

www.huetink-royalmusic.nl

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.