Home / / ‘Rijden voor geluk’ geslaagd evenement
.

‘Rijden voor geluk’ geslaagd evenement

Rijden voor Geluk overhandigt cheque aan WensAmbulance Oost Nederland

REGIO – Op zondag 8 augustus werd het startschot gegeven voor de vijfde editie van ‘Rijden voor Geluk’. Deze toertocht met vele (zijspan)motoren en trikes ging kriskras door vele plaatsen en dorpjes.

‘Rijden voor Geluk’ is een tweedaags evenement dat georganiseerd wordt door de Chopper Custom Vrienden met als doel geld in te zamelen voor WensAmbulance Oost Nederland. Tijdens de toertocht reden acht wensambulances mee, met daarin mensen die helemaal gek zijn van motoren en trikes, maar vanwege hun ziekte niet meer zelf kunnen rijden. Ook reden mensen met een beperking mee in een zijspanmotor of achterop een trike. Er werd een groot bedrag opgehaald met diverse activiteiten. Na de toertocht werd de cheque met het enorme bedrag van 12.192,37 euro overhandigd aan WensAmbulance Oost Nederland. WensAmbulance Oost Nederland en ‘Rijden voor Geluk’ bedanken iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken.
WensAmbulance Oost-Nederland verzorgt het liggend ambulancevervoer vanuit Overijssel en de Achterhoek. Meer informatie over het insturen van een wens is te vinden op de site

www.wensambulance.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Mijn verwondering gaat meerdere malen uit naar diverse vormen van kunst. Ik heb vaak ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.