Home / / Buitensporten in de beweegtuin

Buitensporten in de beweegtuin

NIEUWLEUSEN – De onlangs gerealiseerde beweegtuin achter de Olmen is klaar voor gebruik. Belangstellenden kunnen onder leiding van bevoegd docent Ina Linthorst komen sporten op de dinsdagen van 19.00 tot 20.00 uur. De eerste zes lessen zijn gratis en alle leeftijden zijn welkom.

Ina biedt een gevarieerd programma rondom de toestellen, in combinatie met andere attributen. Zoals een bal, touwen, kegels enzovoort. Zij volgt de inspanningen van de deelnemers en geeft tips met betrekking tot het gebruik van de fitnessapparaten.
Na de warming-up wordt er 45 minuten gesport op de toestellen en na afloop van de les is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken. Aanmelden voor deelname is mogelijk bij de Infopunten via tel.nr.: 0529-793013 of via e-mail: info@saamwelzijn.nl.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.