Home / / Bostheater Ommen heeft nieuwe sponsor

Bostheater Ommen heeft nieuwe sponsor

OMMEN – De Stichting Bostheater Ommen kan de komende drie jaar rekenen op financiële steun van Tenax. Mike Delissen en Rik-Jan de Groot van Tenax hebben hun handtekening onder een driejarig sponsorcontract gezet.

Wim Bremmer, voorzitter van het Bostheater, is blij met de nieuwe hoofdsponsor. “De ligging van het Bostheater op de flank van de Besthmenerberg, midden tussen bos en heide, vraagt om een investering in duurzaamheid op het gebied van de horeca en het onderhoud van het theater. Met de financiële ruimte die het sponsorcontract het Bostheater biedt, zijn dergelijke investeringen op korte termijn realiseerbaar. Ook zal het Bostheater zich in kunnen blijven spannen om kindervoorstellingen van allure, gratis aan te blijven bieden aan haar publiek”, aldus Bremmer. Voor Tenax betekent het dat zij zich als een van grootste werkgevers in de regio verbindt aan een cultureel doel. De ambities van het Bostheater en de focus op duurzaamheid sluiten uitstekend aan bij de visie van Tenax zelf.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.