Home / / Zo vlogen de duiven

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 10 juli alweer de laatste midfondvlucht voor de leden van PV De Vechtvogels uit Dalfsen. Om 07.15 uur gelost in het Franse Chalons en Champagne met een half bewolkte vlieglijn en de wind overwegend uit zuidelijke richting kwamen de 81 duiven van 8 liefhebbers goed naar huis. Om 12.31 uur klokte Ton de Vries de eerste duif met een snelheid van ruim 80 km per uur. Uitslag Chalons en Champagne: Ton de Vries 1, 2, 20, 21 Bas Geerts 3, 5, 7, 8, 16 Comb. Koggel 4 Herman Strikkers 6, 9, 13 Mark Pannen 10, 11, 15, 19 Henrie Kragt 12, 14, 17.

Lees ook

Expositie van Pim Trooster bij Beeldentuin Witharen

WITHAREN – De Zwolse kunstenaar Pim Trooster exposeert sinds kort een selectie van zijn schilderijen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.