Home / / Weer bridgen in de zaal

Weer bridgen in de zaal

DALFSEN – Het is bijna een jaar geleden dat de bridgeclub in Dalfsen in clubverband kon bridgen. Er zijn in de tussentijd wel andere activiteiten aangeboden in huiselijke kring, zoals kofferbridge. Ook is er een bridgeladder opgezet en was er een tuinbridge voor leden georganiseerd deze zomer.

Door de versoepelingen kan er weer gespeeld worden in de zaal. In de aanloop naar het bridgen in de Trefkoele in september, houdt de Bridgeclub Dalfsen een aantal bridgeavonden in De Overkant: aanloopbridge genaamd. Dit begint op woensdagavond 7 juli vanaf 19.15 uur, het minimaal aantal deelnemers is 20 en maximaal 48. De entree is 7,50 euro per persoon, inclusief 2 consumpties. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 6 juli per paar, via

www.bridgeclub-dalfsen.nl

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.