Home / / VriendenLoterij zet Asse uit Nieuwleusen in het zonnetje

VriendenLoterij zet Asse uit Nieuwleusen in het zonnetje

NIEUWLEUSEN – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Asse (64) uit Nieuwleusen. Om Asse in het zonnetje te zetten, deed Zorgspectrum het Zand voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee ging zijn hartenwens in vervulling: Asse mocht een luchtballonvaart maken.

Geke Ulrich van Zorgspectrum het Zand: “Asse is op jonge leeftijd door gezondheidsproblemen in een verpleeghuis terecht gekomen. Hij is rolstoel gebonden waardoor alles wat hij wenst maar heel beperkt mogelijk is. Zijn grote wens is het maken van een luchtballonvaart. Wij zijn blij dat we deze grote wens, dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij, in vervulling konden laten gaan!” Asse reageerde enthousiast na de luchtballonvaart: “Dit was machtig mooi!”

De hartenwens van Asse uit Nieuwleusen gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Zorgspectrum het Zand bij het VriendenFonds

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Kaalslag

Kaalslag. Nee, niet op of in mijn hoofd, maar in onze tuin. Wat groeit en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.