Home / / Veel belangstelling en zomerse sferen tijdens de Dolle Dagen

Veel belangstelling en zomerse sferen tijdens de Dolle Dagen

DALFSEN – Afgelopen zaterdag vond de tweede en laatste editie van de ‘De Dolle Dagen’ in Dalfsen plaats. Vanaf 12.00 tot en met 17.00 uur was er veel belangstelling voor diverse activiteiten, georganiseerd door een aantal centrumondernemers, waaronder Babara van Elk. “We hebben met De Dolle Dagen in het centrum van Dalfsen de zomer ingeluid”, vertelt Barbara. Diverse winkels hadden zich uitgesloofd en diverse acties op touw gezet. Voor de kinderen was er een grote bungeetrampoline op het Kerkplein geplaatst en de Caraïbische brassband Dancarinas Tropicais zorgde op de eerste ‘Dolle Dag’ voor zomerse sferen. Afgelopen zaterdag was er een muziekfestival dat door twee DJ’s werd verzorgd.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.