Home / / Twintigste editie van GAP 55 Tennistoernooi

Twintigste editie van GAP 55 Tennistoernooi

NIEUWLEUSEN – Tennisvereniging Nieuwleusen houdt van maandag 23 tot en met zaterdag 28 augustus de twintigste editie van het GAP 55 Tennistoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor spelers/speelsters die de leeftijd van 55 jaar hebben bereikt. Ook is er een categorie voor 65-plussers.

De 55-plussers spelen in de sterktes 5, 6, 7 en 8, zowel enkel als dubbels, en de 65-plussers alleen in sterktes 6, 7 en 8 (alleen dubbels).
Vanwege de Covid-19 pandemie werd het toernooi in 2020 niet gespeeld. Dit jaar hoopt de organiserende commissie onder leiding van Gerda Mulder dat de coronamaatregelen geen roet in het eten gooien en er voldoende deelnemers meedoen.
Deelnemers komen uit de regio, maar bijvoorbeeld ook uit Noord-Holland en Drenthe. Er is net als andere jaren ook nu gelegenheid om te kamperen op het tennispark. Vanzelfsprekend wordt het toernooi gehouden met inachtneming van de dan van kracht zijnde coronamaatregelen. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door GAP Engineering & Project Management (ook al voor de twintigste keer).
De deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon. Inschrijving is mogelijk tot 14 augustus via www.toernooi.nl of via het e-mailadres van Gerda Mulder: gerdamulder27@xs4all.nl.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.