Home / / Twee juffen van CBS De Kardoen met pensioen

Twee juffen van CBS De Kardoen met pensioen

Rita Lingbeek en Jenny Hofmeijer nemen op feestelijke wijze afscheid

OMMEN – Afgelopen donderdag op 8 juli namen leerkrachten Rita Lingbeek en Jenny Hofmeijer afscheid van CBS De Kardoen. Zij gaan na ruim veertig jaar in het onderwijs genieten van een welverdiend pensioen. De juffen kwamen met paard en wagen naar school en werden daar feestelijk onthaald door alle kinderen en leerkrachten van school. Er volgde een feestelijke dag waarop Rita en Jenny in het zonnetje gezet werden door kinderen, leerkrachten en ouders.

Beide leerkrachten hebben het basisonderwijs in Ommen jarenlang gediend. Ieder op eigen wijze, maar alle twee altijd op positieve, integere en vakkundige manier. Hoewel Jenny na de zomer nog terugkomt op De Kardoen als onderwijsassistente, mogen de twee juffen nu gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.