Home / / Tegenstanders Dalfser voetbalteams bekend

Tegenstanders Dalfser voetbalteams bekend

DALFSEN – Afgelopen weekeinde maakte de KNVB de indelingen bekend voor het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022. Het afgelopen seizoen werd al in oktober abrupt afgebroken en kreeg nooit meer een herstart. Er werden dan ook weinig veranderingen verwacht voor de Dalfser clubs.

De indeling voor de zes Dalfser verenigingen is als volgt: Tweede klasse H afdeling Oost: ASC’62 – Be Quick’28 – Be Quick Z – De Esch – Den Ham – Enter Vooruit – Hulzense Boys – IJVV – PH – Quick’20 – Sparta E -Vroomshoopse Boys – WVF en ZAC uit Zwolle. Eerste klasse E afdeling Oost: s.v. Dalfsen – BVC’21 – Bataven – Sc Bemmel – Columbia – FC Winterswijk – Heino – MASV (Arnhem) – RKHVV – Rohda Raalte – Stevo – TVC ’28 – Tubantia – Voorwaarts T. Vierde klasse G Oost: v.v. Hoonhorst – s.v. Broekland – Davo – s.v. Enter – s.v. Haarle – s.v. Heeten – vv. Holten – vv. Lettele – s.v. Nieuw Heeten – s.v. Raalte – s.v. SDOL – Sportlust Vroomshoop – FC Ulu Spor en s.v. Zwolle. Zondag 2 klasse J Oost: v.v. Lemelerveld – ATC’65 – Achilles’12 – BWO – Barbaros – Bon Boys – Eilermarkt – Grol – Neo – SDC’12 – Schalkhaar – Suryoye Mediterraneo – Vigido – Wijhe,92. Zaterdag 3e klasse D Noord: s.v. Nieuwleusen – Avereest – BSVV – CSVC – F.C. Ommen – Klazienaveen – Fit Boys – Hollandscheveld – Hoogeveen – Sc. Lutten – SSADVC (Dedemsvaart) – SVN’69 – Vitesse’63 en ZZVV.

USV blijft in de 3e klasse D Noord. Het treft twee nieuwe tegenstanders. Protos uit Steenwijksmoer en Raptim uit Coevorden nemen de plaats in van Asser Boys en LEO (Loon). Bovendien heeft vv Steenwijk besloten verder te gaan op zaterdag. Mede door die ontwikkeling heeft 3D Noord met 13 teams een oneven aantal. De tegenstanders van USV zijn: Dwingeloo, HODO (Hollandscheveld), Oldeholtpade, Oldemarkt, Olyphia (Noordwolde), Oranje Zwart (Wanneperveen), Protos (Steenwijksmoer), Raptim (Coevorden), Ruinen, Steenwijkerwold, Sweel (Zweeloo), Trinitas (Boijl). De competitie start in het weekeinde van 25/26 september.

Verslag: Evert Jan Goos

Lees ook

Open tuinen weekend van Vechtdal-tuinen

REGIO – De Vechtdal-tuinen zetten op zaterdag 7 en zondag 8 augustus hun poorten weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.