Home / / Scootmobieltochten van Saam Welzijn

Scootmobieltochten van Saam Welzijn

DALFSEN – Iedere woensdag om de twee weken houdt Saam Welzijn een scootmobieltocht. De eerstvolgende is op 21 juli, uiteraard worden hierbij de coronamaatregelen in acht genomen.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een tocht van 20-25 km uitgezet. Zij zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar en begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege is er een koffie-/theestop op een geschikte locatie. De eigen bijdrage is 5 euro per persoon voor koffie en organisatie. Opgeven is noodzakelijk en dit kan tot maandag 19 juli bij het Infopunt: 0529-793013 of email naar: info@saamwelzijn.nl. Bij opgave dient ook een telefoonnummer van een contactpersoon doorgegeven te worden.
Omdat er in de Trefkoele gevaccineerd wordt, is het vertrekpunt nu bij GKv Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19 in Dalfsen, de vertrektijd is om 13.30 uur. De overige tochten dit seizoen vinden plaats op: 4 augustus, 18 augustus, 1 september en de laatste tocht van dit seizoen staat gepland op 15 september.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.