Home / / Scootmobieltocht vanuit Dalfsen

Scootmobieltocht vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn presenteert op woensdag 4 augustus een scootmobieltocht vanuit Dalfsen. De vrijwilligers hebben een route van 20 tot 25 kilometer uitgezet. Zij begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege is er een koffie/thee-stop. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen: anderhalve meter afstand, bij klachten thuisblijven, etc. Vertrekpunt is GKv Het Kruispunt aan de Brethouwerstraat 19, 7721 XM in Dalfsen. Vertrektijd is om 13.30 uur. Iedere scootmobielrijder is welkom om mee te doen. De deelnamekosten bedragen 5 euro (inclusief koffie/thee). Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 2 augustus bij het Infopunt, tel. 0529-793013 of e-mail: info@saamwelzijn.nl. Geef daarbij ook het telefoonnummer van een contactpersoon door. De tochten worden eens in de twee weken gehouden. De volgende tochten zijn op 18 augustus, 1 september en de laatste tocht van dit seizoen staat gepland op 15 september.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.