Home / / Peuters maken laagdrempelig kennis bij De Vuursteen

Peuters maken laagdrempelig kennis bij De Vuursteen

DALFSEN – Omdat het voor veel ouders best lastig was in coronatijd een school te vinden voor hun peuter kwam basisschool De Vuursteen met een leuk en vooral laagdrempelig idee.

Iedere vrijdagmorgen spelen de kinderen uit groep 0, 1 en 2 buiten op het (groene) schoolplein van 9.00 tot 10.00 uur. Kinderen van 2 en 3 jaar kunnen hierbij samen met hun ouder(s) aansluiten en meespelen. Zo maken ze alvast kennis met De Vuursteen. Op dit tijdstip zijn er leerkrachten aanwezig om meer te vertellen over de school en het onderwijs en kunnen ouders vragen stellen. Een manier van kennismaken die ontstaan is door de regels omtrent het coronabeleid, maar waar zowel ouders als leerkrachten erg enthousiast over zijn.
Het is een laagdrempelige manier van elkaar ontmoeten. De speelochtenden zijn per mei opgestart en iedere vrijdagochtend kon De Vuursteen al nieuwsgierige twee- en driejarigen verwelkomen. Belangstellende ouders die op zoek zijn naar een basisschool waar men graag samen op onderzoek gaat, kunnen vrijblijvend samen met hun peuter langskomen op de vrijdagochtend. Kijk op www.de-vuursteen.nl of bel/mail met Nynke Willering: 0529-431781/ info@devuursteen.nl.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.