Home / / Overhandiging editie Ommer Zomer Magazine 2021

Overhandiging editie Ommer Zomer Magazine 2021

OMMEN – Vrijdagmiddag 9 juli overhandigden twee bestuursleden van het Ondernemersfonds Centrum Ommen, Inge Boezelman en Rinie Henning de eerste editie van het Ommer Zomer Magazine 2021 aan burgemeester Hans Vroomen. Dit gebeurde bij de ‘streetart’ voorstelling van Rianne te Kaat op het Kerkplein in het centrum van de stad. In dit magazine laat Ommen zien waar de stad voor staat deze zomer, voor zowel de inwoners als voor de gasten. Alle inwoners van Ommen krijgen een exemplaar per post. Ook de recreatiebedrijven, horeca, supermarkten etc. ontvangen het magazine om uit te kunnen reiken aan hun klanten en/of gasten.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.