Home / / Oud papier Ommen

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo komen ook in 2021 weer langs de deur om het oude papier op te halen.Dit zal gebeuren in de wijken Alteveer, De Dante, het Centrum, Laarakkers, Vlierlanden, Zeeheldenbuurt, tot aan het spoor en tot aan de rotonde De Brink.
Deze inkomstenbron is voor de verenigingen een levensader in hun voortbestaan en wij bevelen deze dan ook van harte aan bij de inwoners van Ommen.Vooral deze tijd maakt het moeilijk voor de verenigingen om rond te komen dus al het papier is welkom.
Het verzoek om het papier om 8.30 klaar te hebben staan aan de weg. Standaard is het de laatste zaterdag van de maand dat het opgehaald gaat worden. De volgende ophaalmomenten zijn zaterdag 31 juli, zaterdag 28 augustus en zaterdag 25 september.

Lees ook

Oecumenische viering in de Grote Kerk

DALFSEN – In de vredesweek is er op zondag 26 september een oecumenische viering in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.