Home / / Orgelconcert in WH Zwart Hal

Orgelconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdag 24 juli een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Op het programma staan werken van JS Bach en GF Händel. Breukhoven is een vaste gast van de concertzaal. Hij verleent jaarlijks zijn medewerking aan zo’n vierhonderd concerten en diensten. Regelmatig werkt hij mee aan opnames voor radio- en televisieprogramma’s van de EO en ook bij andere omroepen in binnen- en buitenland was hij te zien. Kortgeleden verscheen van zijn hand de CD ‘Songs of Fantasy’ (in samenwerking met sopraan Anna Majchrzak). Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is verplicht en mogelijk via tel. 0572 -371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM-richtlijnen worden in acht genomen. De entree bedraagt 13,50 euro. Het volledige programma en de concertagenda zijn te vinden op www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.