Home / / OpStap wandeling door het Reestdal

OpStap wandeling door het Reestdal

BALKBRUG – Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug houdt Landschap Overijssel op dinsdagmiddag 27 juli een bijzondere OpStap wandeling door het Reestdal. Deze keer is de wandeling gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. De gids neemt de deelnemers mee de natuur in naar onverwachte plekjes. Ze vertelt een verhaal en er is ruimte voor een spel. De geldende coronaregels worden in acht genomen. Daarom kan er maar een beperkt aantal mensen mee. Aanvang is om 14.00 uur bij De Wheem, Oud Avereest 22 in Balkbrug. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Aanmelding (verplicht) via www.landschapoverijssel.nl/opstap2021. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon (kinderen 2,50 euro). Donateurs van Landschap Overijssel ( en gezinsleden op hetzelfde adres) of van een van de andere twaalf Landschappen, nemen op vertoon van hun pasje gratis deel. Deze gezinswandeling vindt ook plaats op 24 augustus.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.