Home / / Ommer ondernemers: net iets drukker dan gedacht ?
.

Ommer ondernemers: net iets drukker dan gedacht ?

(Advertorial)

OMMEN – Marco Lindenholz en Dick Lindeboom zijn inmiddels vier maanden succesvol aan de slag vanuit de vestiging van B B Personeelsdiensten in Ommen. “We worden steeds meer bekend en herkend in Ommen en omgeving”, vertelt Lindeboom.

“We zijn dankbaar dat we zaken kunnen doen met bouwbedrijven, installatiebedrijven, dakdekkers, campings en allerlei andere organisaties. Het varieert uiteraard een beetje, maar de eerste vijftien B B medewerkers zijn op dit moment dagelijks aan het werk”, zegt Marco. “Het mooie is dat we meer en meer aanloop krijgen van medewerkers die graag aan de slag willen. Daarom kunnen bedrijven die door drukte wat extra handen kunnen gebruiken, altijd een beroep op ons doen. Ook in de bouwvakperiode zijn we gewoon bereikbaar en kunnen we ondernemers helpen.”

Medewerkers kiezen voor B B vanwege de flexibiliteit. En door de laagdrempeligheid is de communicatie heel eenvoudig. “Ook vinden wij dat als je hard werkt, je goed mag verdienen. Maar daar moet wat tegenover staan. Iedereen die voldoet aan de basiseisen: Betrokken, Inzet, Netjes, Doe altijd je best, Is op tijd, Nakomen wat je zegt en Gezond Boeren Verstand, oftewel BINDING, die kan bij ons aan de slag. Vaklieden zijn van harte welkom maar wij zijn wereldkampioen in de assistent van de vakman”, aldus Dick.
“Ook geloven wij in medewerkers die flexibel inzetbaar zijn vanaf één dag. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook al is dat op het laatste moment. Tenslotte leveren we maatwerk.”

B B Personeelsdiensten Ommen B.V.
Varsenerstraat 10
7731 DC Ommen
www.benbpersoneelsdiensten.nl

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.